top of page

Meer weten over de boerderij...

OVER ONS

Stefan Steur runt samen met zijn vader Perry al jaren een modern melkveebedrijf met 300 melkkoeien in Spanbroek.  Daarnaast is hij samen met zijn vriendin, Anne Vollebregt, Zorgboerderij de Steurhoeve gestart. 

Naast de melkkoeien zijn er op de zorgboerderij ook kalfjes, een lieve hond, konijnen, schapen, geiten, kippen, paarden en varkens aanwezig.

 

 

 

Over
Anchor 1

Dit zijn Stefan en Anne

Anne en Stefan.jpg

Fotografie: Miranda van Twisk

Het erf en de kantine

In de loopstal achter op het erf bevindt zich boven de melkput een ruime kantine, die te bereiken is door middel van een trap.

Deze kantine wordt gebruikt als centrale ruimte voor de zorgboerderij. In de kantine is een grote tafel om aan te eten, een spelletje te spelen of om lekker creatief bezig te zijn. Ook is er een ruime keuken.

Door de grote ramen in de kantine heb je een mooi uitzicht over de melkkoeien in de stal.

"Iedereen is een ster die schittert op zijn

eigen manier." 

Anchor 2

Ervaring

Anne heeft in 2016 besloten om de opleiding Zorgbedrijf Dierhouderij, op het Clusius College in Alkmaar te volgen. Deze opleiding heeft ze gekozen, omdat het werken met mensen in combinatie met dieren haar passie is. 

Tijdens deze opleiding heeft ze onder andere veel ervaring opgedaan door middel van stages en werk op verschillende zorgboerderijen. Hier heeft Anne zowel kinderen als volwassenen begeleid. In juni 2019 heeft ze deze opleiding afgerond.

"Op onze zorgboerderij worden de kinderen en jongeren uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen in hun persoonlijke doelen." 

bottom of page